Agriturismo’s in Trapani

Op Noordwest Sicilië, in de omgeving van Trapani, zijn diverse goede agriturismo’s te vinden voor een fantastisch verblijf in deze mooie rustige Siciliaanse regio met prachtige landschappen. De vakantieboerderijen bij Trapani liggen landelijk en zijn veelal voorzien van een zwembad. Agriturismo’s zijn erg geschikt voor liefhebbers van rust en ruimte. De Agriturismo’s zijn in bedrijf als boerenbedrijf en halen een deel van hun inkomsten uit de landbouw, vaak in de vorm van olijf- en wijngaarden. De meeste van dit soort vakantie-accommodaties worden als familiebedrijf voortgezet. Tradities spelen hierin een belangrijke rol.

Op sommige agriturismo’s kunnen u en uw kinderen helpen op het bedrijf, bijvoorbeeld bij het oogsten van druiven of olijven.

Agriturismo Borgo Pida

Dit zeer mooie en goed verzorgde agriturismo met een groot zwembad en tennisbaan ligt op maar 9 km van de luchthaven van Trapani. Het is een luxe maar betaalbare accommodatie omgeven door wijngaarden en citrusplantages en er is een kinderboerderij. Hier worden diverse excursies georganiseerd.

 • Beste agriturismo van Trapani.nl
 • Lees verder >>

  Agriturismo Concordia


  Mooi landelijk gelegen vakantie-boerderij met een groot zwembad en op maar enkele kilometers van Trapani.

  Lees verder >>

  Agriturismo Vultaggio

  Prachtige gerenoveerd vakantiehuis op een rustige locatie met zwembad op 20 minuten rijden van Trapani en het Vliegveld. De omgeving en het uitzicht zijn hier prachtig met de vele olijfbomen en de hoge ligging die ’s avonds een fantastisch panorama geeft over de Egadische eilanden voor de kust. Leuke uitstapjes kunt u maken naar bijvoorbeeld Trapani, Marsala, of het populaire vakantie eiland Favignana.

  Lees verder >>

  Bekijk meer accommodaties in Trapani

  Bed & Breakfast >
  Appartement >
  Vakantiehuizen >