B&B Alla Marina, Trapani

alla-marina-bb-01-trapanialla-marina-bb-21-trapanialla-marina-bb-02-trapanialla-marina-bb-03-trapanialla-marina-bb-05-trapanialla-marina-bb-04-trapanialla-marina-bb-06-trapanialla-marina-bb-07-trapanialla-marina-bb-27-trapanialla-marina-bb-08-trapanialla-marina-bb-09-trapanialla-marina-bb-24-trapanialla-marina-bb-10-trapanialla-marina-bb-11-trapanialla-marina-bb-12-trapanialla-marina-bb-13-trapanialla-marina-bb-14-trapanialla-marina-bb-28-trapanialla-marina-bb-15-trapanialla-marina-bb-16-trapanialla-marina-bb-25-trapanialla-marina-bb-17-trapanialla-marina-bb-18-trapanialla-marina-bb-19-trapanialla-marina-bb-20-trapanialla-marina-bb-23-trapani

Bed and Breakfast Alla Marina is een bijzonder Bed and Breakfast. Het is gelegen op de derde verdieping van een statig pand aan de haven van Trapani. Zodra u hier binnenstapt voelt u direct de historie van het pand. Het is al meer dan 100 jaar familiebezit en is aangekleed met mooie klassieke meubelen.

De B&B heeft de uitstraling van een luxe hotel en is zeer centraal gelegen aan de havenkant van het centrum. Op loopafstand van de B&B treft u terrasjes, café’s en de belangrijkste winkelstraten van Trapani aan. Een aanrader voor mensen die iets bijzonders zoeken.

Airconditioning in alle kamers

Bekijk beschikbaarheid

Inrichting en voorzieningen

Kamer B&B Alla Marina


Het B&B is stijlvol ingericht in klassieke stijl. Alla Marina biedt gratis WiFi en de kamers hebben airconditioning en een balkon. Overige voorzieningen zijn o.a. een minibar en lcd-tv. In uw kamer staat een fles rode wijn klaar die de familie zelf produceert. Enkele kamers hebben zeezicht.
Het ontbijt wordt geserveerd in een ander nabij gelegen pand en bestaat uit koffie met gebak en vers fruit.

Tips voor dagtripjes
De draagvleugelboten van Ustica Lines naar de Egadische eilanden vertrekken bijna voor de deur van dit B&B. De eilanden liggen op circa 30-45 minuten varen van de kust van Trapani. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen of snorkelen. Een retourticket naar het eiland Favignana kost ongeveer € 20,- per persoon.

Het strand van Trapani ligt op 100 meter lopen. Begin april worden de stranden volledig schoongemaakt en kunt u hier zwemmen in kristalhelder water.

Services en voorwaarden

  • Belasting inbegrepen
  • Ontbijt bij Ai Lumi op 200 meter lopen
  • Dagelijkse schoonmaak
  • Check-in vanaf 12.00 h
  • Check-out voor 10.30 h
  • Ter bevestiging van uw reservering dient u een aanbetaling te doen van 30% van uw reservering
  • Plaatsen van een extra bed kost € 10 per dag
  • Wijzigingen voorbehouden

Prijzen accommodatie

Vanaf prijs: € 70 voor 2 personen
Laatste update: April 2016
Prijzen per accommodatie per dag Laagseizoen: nov tot maart Middenseizoen: sept, okt en maart tot juli Hoogseizoen: juli en augustus
2 pers kamer voor 1 pers € 45 € 60 € N.D
2 pers kamer € 70 € 90 € 120
3 pers kamer € 90 € 115 € 130
4 pers kamer € 100 € 130 € 150

Locatie B&B Alla Marina


Grotere kaart weergeven

Bent u hier geweest? Deel hieronder uw ervaring met anderen