Costa di Mandorla

Zwembad costadimandorlaAgriturismo-baglio-costa-di-mandorla kamer 1Agriturismo-baglio-costa-di-mandorla 5Agriturismo-baglio-costa-di-mandorlaAgriturismo-baglio-costa-di-mandorla 4Agriturismo-baglio-costa-di-mandorla 3FavignanaHaven-Trapani

Het complex dateert uit de late negentiende eeuw en is nu volledig gerenoveerd en onderverdeeld in drie zelfstandige vakantieappartementen. De gasten hebben de beschikking over een zwembad, solarium, jeu de boules baan en kinderspeelplaats. Accommodatie Costa di Mandorla ligt op slechts 4 km van Trapani en vlakbij het centrum van het kleine stadje Paceco. Het landschap wordt hier gedomineerd door de zeer oude olijfbomen van honderden jaren oud.

Vakantiehuis Costa di Mandorla ligt te midden van diverse bezienswaardigheden. Het is een ideale accommodatie voor uw vakantie om te genieten van de rust en de ruimte van het echte authentieke Sicilië.

Airconditioning in alle kamers

Bekijk beschikbaarheid

Vakantiehuis Costa di Mandorla


Het gebouw dateert uit de 19e eeuw en is volledig gerestaureerd. Het is verdeeld in drie onafhankelijke appartementen, elk met drie slaapkamers voorzien van een grote keuken, badkamer met douche, woonkamer, binnenplaats en veranda met toegang tot de landbouwgrond. Vanaf de veranda heeft u een prachtig uitzicht op de Egadische eilanden en de vallei van Erice.

Services Costa di Mandorla

  • Zwembad
  • Kinderspeelplaats
  • Solarium
  • Jeu de boules baan

Prijzen Costa di Mandorla

Vanaf prijs: € 40
Laatste update: Januari 2018
Prices per accommodation per day Laagseizoen Hoogseizoen
Tweepersoonskamer van 35 m2 € 80 € 90
Tweepersoonskamer van 80 m2 € 90 € 105
Driepersoonskamer van 80 m2 € 40 € 45

Van Costa di Mandorla (A) naar het Vliegveld van Trapani (B) is 14 km


Grotere kaart weergeven

Bent u hier geweest? Deel uw ervaringen met anderen en schrijf een reactie

Speak Your Mind

*