Custonaci

Custonaci-01-SicilieCustonaci-02-SicilieCustonaci-03-SicilieCustonaci-04-SicilieCustonaci-05-SicilieCustonaci-06-SicilieCustonaci-07-SicilieCustonaci-08-SicilieCustonaci-09-SicilieCustonaci-10-SicilieCustonaci-11-SicilieCustonaci-12-SicilieCustonaci-13-SicilieCustonaci-14-SicilieCustonaci-15-SicilieCustonaci-16-SicilieCustonaci-17-SicilieCustonaci-18-SicilieCustonaci-19-Sicilie

Custonaci ligt aan de kust, op ongeveer 20 km ten oosten van Trapani. Custonaci is een klein stadje met ongeveer 5000 inwoners. Custonaci komt steeds meer in de belangstelling als vakantiebestemming. Dit komt o.a. door haar gunstige ligging, tussen Trapani en Zingaro reservaat en het ligt direct aan de kust. In Custonaci en omgeving zijn de laatste decennia veel mooie vakantiehuisjes en vakantie-villa’s gebouwd. De prijzen zijn hier nog erg aantrekkelijk omdat deze omgeving nog niet zo toeristisch is zoals bijvoorbeeld San Vito Lo Capo.

Custonaci biedt een aantal mooie strandjes waar ook strandstoelen te huur zijn. In de diverse kleine baaitjes met mooi helder zeewater kunnen de kinderen heerlijk spelen.

De grote berg (Monte Cofano), die de omgeving domineert, kunt u beklimmen en aan de voet van de berg zijn een aantal mooie wandelroutes uitgezet die u voeren langs o.a. grotten, een tonnara, Torre Cofanu en Baglio Cofanu.

Trapani ligt op 20 km, Palermo, de hoofdstad van Sicilië, op 1 uur en 20 minuten rijden.

Locatie Custonaci en route van (A) Trapani-Airport | tot (B) Custonaci is 40 km en 40 minuten rijden


Grotere kaart weergeven