San Vito Lo Capo

san-vito-lo-capo-5Sicilie-19-Chantal-CornetSan vito lo Caposan-vito-lo-capo 2San vito lo Capo strandjeSan vito lo Capo strandSan vito lo Capo strand 1San vito lo Capo duikenSan vito lo Capo 1Exif_JPEG_422Uitzicht op San Vito lo Caposan-vito-lo-capo strand 3san-vito-lo-capo strand 2san-vito-lo-capo strandsan-vito-lo-capo 1san-vito-lo-capoSan Vito lo Capo strand 4BB-San-Vito-lo-Capo-61

De levendige badplaats San Vito Lo Capo ligt op ongeveer 40 km van Trapani en is met de auto of bus vanuit Trapani goed en makkelijk bereikbaar. De stranden zijn hier bijzonder mooi en de zee is smaragdgroen. Het wordt vaak genoemd als één van de mooiste stranden van Italië. Een echt tropisch paradijsje met palmbomen. Je waant je bijna op een Caribisch eiland.

Het is er prettig wandelen langs de mooie boulevard. De gemoedelijke stad is voor een groot deel voor verkeer afgesloten en er zijn hier diverse boetiekjes, restaurants, pizzeria’s, cafeetjes en een kleine jachthaven.

San Vito lo Capo is een aanrader voor liefhebbers van een strandvakantie. Een verblijf in San Vito Lo Capo raden we vooral aan in het voorjaar en najaar. De temperatuur is dan aangenaam en de drukte valt mee. In september is er bovendien het couscousfeest. Een tip voor de echte liefhebbers van deze specialiteit!

Een dagje San Vito Lo Capo bezoeken van uit Trapani?
Vanuit Trapani rijden de bussen van maatschappij AST vanaf de Autostazione van 7.00h tot 18.00h om de twee uur.

Accommodatie tips in San Vito Lo Capo

B&B Sabir - San Vito Lo Capo


Wilt u genieten van een weekje of weekendje strand? Dan raden wij de volgende B&B’s aan:

> B&B Sabir | Dichtbij strand, gratis gebruik van fietsen, wi-fi internet en LCD tv.

Foto’s San Vito Lo Capo

                 

Kaart en route van (A) Trapani luchthaven naar (B) San Vito Lo Capo