Italiaans leren in Italië
In Trapani geeft het bedrijf Scuola Virgilio Italiaanse taalcursussen. De taallessen zijn er voor beginners en gevorderden. Ook is het mogelijk om privéles te krijgen.

De Italiaanse cursussen van Scuola Virgilio bieden een programma waarin zowel de taal als ook de cultuur, gastronomie en de geschiedenis van Sicilië en Italië aan bod komen. Er worden ook excusies en outdoor activiteiten georganiseerd.

De directeur van de school, Stefano Grillo, heeft enkele jaren in Brussel gewoond en spreekt naast Italiaans, Engels en Frans een beetje Nederlands. Hij heeft ook een appartement dat vaak gebruikt wordt om studenten te huisvesten.

Enkele recente reacties van studenten die naar Scuola Virgilio gingen

Michiel schreef

Ik volgde een cursus voor gevorderden in Scuola Virgilio en ik heb me goed vermaakt. Geen saaie grammatica die je toch nooit gebruikt, maar een moderne methode met behulp van film, muziek, foto’s. Dat alles gericht op een betere conversatie, maar ook bijvoorbeeld op kennis van Sicilie. Trapani zelf is me zeer bevallen. Niet te groot, niet te klein, niet te toeristisch. Gewoon gezellig en altijd een fris zeewindje. Ik ga zeker weer.
Michiel van Kleef, Haarlem

Kaart en route van (A) Trapani airport tot (B) Scuola Virgilio is 17km


Grotere kaart weergeven

<