Trapani accommodaties

B&B’s Trapani

Agriturismo Vultaggio TrapaniAgriturismo La Concordia, TrapaniAgriturismo Don Carlo Erice bij TrapaniAgriturismo Baglio Cantello Trapani

De populairste vakantie-accommodaties in Trapani en omgeving zijn de B&B’s die de afgelopen jaren, mede door de komst van Ryanair, als paddestoelen uit de grond zijn geschoten. De meeste B&B’s zijn dus redelijk nieuw en bieden goede en betaalbare accommodatie. De betere B&B’s van Trapani worden vaak in de markt gezet als hotel. U krijgt dus geen diner. Hiervoor wordt vaak doorverwezen naar een restaurant in de buurt. Door de Italiaanse regelgeving is het vaak moeilijk een hotelvergunning te verkrijgen. Een B&B starten is veel gemakkelijker. De eigenaren van de B&B’s zijn veelal bevlogen mensen, hierdoor heeft u snel persoonlijk contact met de eigenaar die u graag van alles vertelt over Trapani, wat u zoal kunt doen en bijvoorbeeld waar u lekker kunt eten.
Bekijk de mooiste B&B’s van Trapani

Agriturismo’s Trapani en omgeving

De landelijk gelegen agriturismo’s in de omgeving van Trapani zijn veelal voorzien van een zwembad en hebben vaak een prachtig uitzicht over de zee. Deze accommodaties worden vaak verhuurd voor meerdere dagen. U gaat naar een agriturismo om te genieten van de rust en de ruimte die het Siciliaanse platteland te bieden heeft. Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste agriturismo’s in Trapani en directe omgeving.
Bekijk de beste agriturismo’s van Trapani en omgeving

Kaart van Trapani op Sicilie, Aeroporto Vicenze Florio ligt 18 km van Trapani centrum


Grotere kaart weergeven

Bekijk B&B’s in Trapani
Bekijk agriturismo’s in Trapani